יקב קוויט, שנוסד בשנת 1950, מאגד בתוכו קרוב לשני שלישים מייצור היין של מחוז טרנטינו שבצפון איטליה. היקב רוכש יינות נבחרים מ–12 יקבים קואופרטיביים, המאגדים בתוכם מעל ל – 5,000 מגדלי יין. לאחר זיקוק, יישון וייצוב היין, הוא מועבר לבקבוקים ומשווק.
הענבים שנבצרו בנקודת השיא של התפתחות הארומה שלהם עוברים תסיסה בטמפרטורה של 20 מעלות ולאחר מכן עובר יישון במיכלי נירוסטה כדי לשמור על האיכות הפירותית שלו.
יין בעל צבע קש בהיר עם השתקפויות זהובות קלות. ניחוח נעים, פירותי מאוד עם רמזים פרחוניים. טעם רענן ויבש, מלא אופי ואלגנטיות.
היין מתאים לשתיה בפני עצמו כאפריטיף או עם סוגי מאכלים שונים: מרקים סמיכים, מנות המבוססות על ביצים, בשר מבושל ופירות ים. יש להגישו צונן, בטמפרטורה של 12-10 מעלות.
187/375/750 מ"ל
דף מוצר
ענבי הריזלינג מיוצרים בטכניקה של יצירת יין, עם שהיה קלה במחיצת הקליפות למיצוי טוב של הניחוחות. לאחר מכן עובר היין שהייה קצרה במיכלי נירוסטה ומבוקבק מהר יחסית כדי לשמור על הניחוחות הרעננים המאפיינים זן ענבים זה.
יין בעל צבע קש בהיר עם רמזים ירוקים. ניחוח מעודן, נקי ופרחוני, אופייני מאוד לזן. טעם פריך ורענן עם סיום ארוך.
היין מתאים לשתיה עם מתאבנים, מאכלי ירקות, מנות ראשונות ודגים. יש להגישו צונן, בטמפרטורה של 10 מעלות.
750 מ"ל
דף מוצר
בלנד של מגוון זני ענבים מקומיים מאזור טרנטינו, צבע ורוד בהיר, בפה יין קליל ופירותי עם רמזים לטעמי שקדים ואף מדיף ריחות רעננים של תותים ודובדבנים.
750 מ"ל
דף מוצר
100% קברנה בעל טעמים מובחנים של פירות יער שחור, גוף בינוני וטעם מסיים ארוך, היין מתיישן כשנה בחביות עץ.
187/750 מ"ל
דף מוצר
100% מרלו בעל צבע ארגמני ורמזים לשזיף שחור, דובדבנים ושוקולד, שילווה בצורה מושלמת מנות גריל.
187/750 מ"ל
דף מוצר
100% פינו נואר בעל צבע דובדבן בהיר וארומות של פירות יער אדומים, יין מאוזן ומורכב שהפך לפינו נואר הנמכר ביותר בארצות הברית בזכות התמורה המצויינת שהוא נותן למחירו.
750 מ"ל
דף מוצר
ענבי הפינו גריג’יו עוברים סחיטה עדינה ולארח מכן תסיסה ללא הקליפות בטמפרטורה מבוקרת של 20 מעלות. לאחר מכן עובר היין ליישון בחביות מפלדת אל חלד למשך ארבעה חודשים.
זהו יין בצבע קש בהיר עם השתקפויות ירוקות. ניחוח עדין אך מרוכז עם רמזים בולטים של פרחים בצעירותו, ופירות בשלים כגון אגס, אפרסק ומלון כשהוא מתיישן. הוא בעל טעם אלגנטי ועדין, עם רעננות הנובעת מהחומציות הקלה שמגרה את החושים.
היין מתאים לשתיה עם מרק דגים לא מפולפל, ריזוטו פירות ים, דג בתנור, בשר לבן קר. יש להגישו צונן, בטמפרטורה של 12-10 מעלות.
750 מ"ל
דף מוצר
הענבים נבצרים ביד לאחר שהגיעו לבשלות מלאה ועוברים מייד סחיטה. המיץ והקליפות מקוררים לטמפרטורה נמוכה ושוהים יחד למשך חמש שעות כדי למצות את הניחוחות האיכותיים. התסיסה מתבצעת חלקה בחביות עץ קטנות וחלקה במיכלי פלדת אל חלד. לאחר יישון של כחצי שנה (30% בחביות עץ אלון צרפתי ו-70% במיכלי פלדת אל חלד) היין עובר יישון בבקבוק לפני יציאתו לשוק.
זהו יין בעל קש צהוב בהיר עם רמזים ירקרקים. ניחוח עז ומתמשך, עם רמזים של תפוח, משמש ואננס. היישון בחביות עץ קטנות מעניק ליין ניחוח קל של ווניל ומאפים מתוקים. גוף מלא ומעוגל, מאוזן להפליא, עם סיום עשיר ומתמשך.
750 מ"ל
דף מוצר
היין מיוצר כולו מענבי גוורצטרמינר, שמגיעים מאזור טרנטו בצפון איטליה. הענבים נקטפים ביד ומועברים מייד לשהייה קצרה עם הקליפות. לאחר הסחיטה עובר היין תסיסה במיכלי נירוסטה ומיושן בהם למשך ארבעה-חמישה חודשים.
יין בעל צבע צהוב עם השתקפויות זהובות. ניחוחות חזקים של ורדים ותבלינים. זהו יין אלגנטי על החיך, מאוזן היטב וכמעט קרמי. סיום ארוך של ורדים, משמש מיובש ואננס.
750 מ"ל
דף מוצר
צבע ורוד בהיר, בפה יין קליל ופירותי עם רמזים לטעמי שקדים ואף ארומטי.
750 מ"ל
דף מוצר
זהו יין בעל צבע אדום עמוק ועז, עם ניחוחות חזקים של פירות יער (אוכמניות ופטל) עם רמזים של וניל מעושן ותבלינים (ציפורן). הטעם הוא הרמוני להפליא הודות לנוכחות של כמות משמעותית של טאנינים רכים, שמעניקים לו מרקם קטיפתי, תחושה מלאה בפה ואיזון מושלם.
750 מ"ל
דף מוצר
הענבים נבצרים ביד לאחר שהגיעו לבשלות מלאה. לאחר הבציר היין עובר תסיסה במחיצת הקליפות למשך 12-14 יום במיכלי פלדת אל חלד בטמפרטורה שאינה עולה על 28 מעלות. לאחר מכן עובר היין תסיסה בחביות עץ קטנות למשך 15 חודשים, ולאחר מכן יישון קצר בחביות עץ גדולות. יין אדום דובדבן עז עם השתקפויות סגולות. הניחוח הוא מורכב, עם נוכחות מרוכזת של פירות אדומים (שזיפים, אוכמניות שחורות ופטל) עם רמזים אלגנטיים של עץ (ווניל). הוא בעל גוף מלןא וטעם נדיב, עם הרמוניה מעולה וסיום עשיר ומתמשך הודות לכמות המושלמת של טאנינים מתוקים.
750 מ"ל
דף מוצר
יין בסגנון בורדו, המורכב מקברנה סוביניון (שני שלישים), מעט קברנה פרנק ו-30% מרלו. שלושת היינות מיוצרים בנפרד עם שלב בינוני-אחור של שהייה במחיצת הקליפות. לאחר גמר התסיסה והשילוב בין היינות, מתיישן היין בחביות עץ אלון קטנות במשך 18 חודשים.
750 מ"ל
דף מוצר
100% ענבי מוסקאטו יין מתקתק ומבעבע קלות, בעל אחוז אלכוהול נמוך יחסית (7%), אלגנטי ובעל טעמים פירותיים, ארומה עשירה של פירות הדר ודבש וסיומת עדינה ומרעננת.
דף מוצר
זן הטרולדגו הוא זן עתיק מאזור טרנטינו המגיע ממישור רוטליאנו שבאזור טרולדגו והוא מאופיין בצבע עמוק, טאנינים רכים וחומציות רעננה, הענבים ליין זה עברו בציר ידני.
היין עבר יישון של שישה חודשים בחביות עץ צרפתיות וסלובניות והוא בעל ארומות של פטל שחור ודומדמניות, גוף חלק, עגול ומלא.
13% אלכוהול
דף מוצר
Subscribe to our newsletter to get the latest news, tips, and advice.