Warning: Undefined array key "options" in /home/aspirit/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 124
לורנזו אינגה Lorenzo Inga - Aspirit

לורנזו אינגה Lorenzo Inga

משנת 1832 מייצרת משפחת אינגה כהילים איטלקיים איכותיים שזכו להערכה, ציונים ופרסים רבים לאורך השנים, בין היתר מייצרת המשפחה מגוון של גראפות, לימונצ’לו, אמארו, ג’ין וליקרים שונים. המזקקה החלה את דרכה בעיירה נוטו אשר בסיציליה ב 1832 ומשם התפתחה גם באזורים אחרים כמו פיאמונטה. הידע מועבר מדור לדור ומבטיח איכות בלתי מתפשרת באיכות חומרי הגלם והתוצר הסופי.

לורנזו אינגה גראפה באריק די גאבי

גראפה המזוקקת מזגי ענבי קורטזה די גאבי ומיושנת כשנה בחביות עץ אלון והתיישנות נוספת של שישה חודשים בחביות לימוזין להשגת הרכות והאיזון המושלמים.
זוהי גראפה מאוזנת ופירותית עם נגיעות וניל וסיומת של פירות יבשים.
40% אלכוהול

700 מ"ל

דף מוצר

לורנזו אינגה סלקסיון לימונצ’לו

את הלימונים האיכותיים ביותר ללימונצ’לו המפורסם שלה מביאה משפחת אינגה מהאי סיציליה ממנו הגיעה במקור ומהם היא מייצרת לימונצ’לו בעל 25% אלכוהול, עדין ומאוזן ובעל סיומת טעם ארוכה, חמצמצה,מתקתקה ומענגת.
את המשקה הם ממליצים לשתות כשהוא קפוא לאחר הארוחה.

700 מ"ל

דף מוצר

לורנזו אינגה סלקסיון אמרטו

האמרטו של לורנזו אינגה יוצר במקום בעיירה גאבי שהיא גם המקור לעוגיות האמרטי המפורסמות של איטליה אשר מהוות את ההשראה לאמרטו שמייצרת המשפחה משקדים מיוחדים שגם אותם היא מביאה מסיציליה הנותנים את הייחוד למתכון של האמרטו.
ההמלצה שלהם היא לשתות את המשקה על קרח או אפילו מעורבב עם קולה וכמו כן במגוון קוקטיילים.
זהו אמרטו חלק ועדין בעל טעמי שקדים קלויים, רמזים של קרמל, וניל ודובדבן שחור.
25% אלכוהול

700 מ"ל

דף מוצר
דילוג לתוכן