ברולו הוא הביטוי הטוב ביותר של ענבי הנביולו והוא הופך לכזה רק אם הגיע מהאזורים המוגדרים לכך בחוק ורק לאחר יישון מינימלי של שנתיים בחביות עץ ושנה נוספת בבקבוק או אז הוא מראה את הורסטיליות והאצילות של זן ענבים זה.
בצעירותי צבעו אדום ארגמן והוא מריח פרחוניות, עור וטבק בפה גופו מלא והוא יבש מאד, מאוזן וקטיפתי.
14.5% אלכוהול.
750 מ"ל
דף מוצר
ענבי הנביולו הגדלים במיקרו אקלים והאדמה המיוחדים של אזור ברברסקו מתיישנים לפחות לתקופה של 24 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי, אחד התנאים לקבלת ה DOCG המפורסם צבעו חום אדמדם והוא מאד יבש בפה אך מלא בטעמי פירות עדינים וריח סיגליות ואוכמניות. זהו יין המתיישן מאד יפה בבקבוק.
14.5% אלכוהול.
750 מ"ל
דף מוצר
החשיפה המיוחדת לשמש של ענבי הנביולו בכרם בסרין תורמת רבות ליכולת היישון, המורכבות והצבע הנפלאים של יין זה שמתיישן בחביות עץ גדולות לתקופות ארוכות.
צבע הארגמן הבהיר שלו משתנה עם הזמן לכיוון הורוד והארומת הסיגליות והאוכמניות שעולה ממנו אמנם אינטנסיבית אך עדינה באותו הזמן.
גוף מלא, מורכב ומאוזן עם חומציות בולטת המעידה על יכולת היישון של יין זה.
14.5% אלכוהול.
750 מ"ל
דף מוצר
הדולצ’טו המגיע מכרם מדונה קומו מאופיין בחומציות נמוכה וסיומת טעמי שקדים.
הצבע ארגמן עם נטייה לסגלגלות, האף עם ריחות דובדבן ופירות יער אדומים והפה יבש, הרמוני ומורכב.
13% אלכוהול
750 מ"ל
דף מוצר
ענבי הברברה הטובים ביותר מגיעים מהכרמי מדונה קומו, בורדיני וקאנאוורה ועוברים ישון בחביות עץ באריק צרפתיות ויישון נוסף בבקבוק.
צבע ארגמן כהה עם ריחות פרי אדום בולטים באף בפה הוא הרמוני, רענן ויבש, עם חומציות משלימה.
15% אלכוהול.
750 מ"ל
דף מוצר
ענבי הארנייז ליין זה מגיעים מכרם עתיקה השוכנת בפרברי אלבה על הגדה השמאלית של נהר הטאנארו , זהו יין פירחוני ומלא חיים בעל צבע צהוב קש, בוקה פירחוני ובפה הוא יבש, קטיפתי ובעל גוף מלא.
13% אלכוהול.
750 מ"ל
דף מוצר
ענבי הקורטז המגיעים מאזור זה מפורסמים כבר מהמאה ה – 18 ומהן מייצרים יין קליל, צעיר ורענן בעל צבע צהוב בהיר, ריחות תפוחים ופרחים לבנים ופרי.
בפה זהו יין יבש ורענן בעל גוף בינוני וחומציות מאזנת.
13% אלכוהול.
750 מ"ל
דף מוצר
ענבי הקורטז המגיעים מאזור זה מפורסמים כבר מהמאה ה – 18 ומהן מייצרים יין קליל, צעיר ורענן בעל צבע צהוב בהיר, ריחות תפוחים ופרחים לבנים ופרי.
בפה זהו יין יבש ורענן בעל גוף בינוני וחומציות מאזנת.
12.5% אלכוהול.
750 מ"ל
דף מוצר
ענבי הנביולו הגדלים במיקרו אקלים והאדמה המיוחדים של אזור ברברסקו מתיישנים לפחות לתקופה של 24 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי, אחד התנאים לקבלת ה DOCG המפורסם צבעו חום אדמדם והוא מאד יבש בפה אך מלא בטעמי פירות עדינים וריח סיגליות ואוכמניות. זהו יין המתיישן מאד יפה בבקבוק.
14.5% אלכוהול.
375 מ"ל
דף מוצר
את ענבי הנביולו המגיעים מהחלקה המפוארת בבוסיה מיישנים לתקופה ארוכה בחביות עץ גדולות מאד בנות 3000-6000 ליטר על מנת להגיע בסבלנות רבה לטאנינים הקטיפתיים והאלגנטיות המרשימה של יין זה.
צבע ארגמן ואף פרחוני עטוף בריחות עור וזפת, הגוף מלא ומאוזן יבש וקטיפתי.
זהו יין שנועד ליישון ארוך טווח.
14.5% אלכוהול.
750 מ"ל
דף מוצר
תת חלקה איכותית במיוחד של ענבי נביולו המתיישנים לתקופה ארוכה בחביות עץ אלון למיצוי פוטנציאל הענבים של כרם זו.
צבע אדום ורדרד וריחות תבלינים, ליקריץ, טבק ופטריות טרופל לבנות ובפה זהו יין מרשים ומורכב בעל גוף מלא וחומציות נהדרת.
זהו יין שנועד ליישון ארוך טווח.
14.5% אלכוהול.
750 מ"ל
דף מוצר
ג’יאנמטה הינה תת חלקה איכותית במיוחד של ענבי נביולו בכרם בסרין הדורשת יישון ארוך בחביות עץ אלון צרפתי ובבקבוק לפני שהיין יגיע לשיאו ויפגין את המורכבות, הטאנינים הרכים, פרי הטעים והאלגנטיות המאפיינים את חלקה זו.
14.5% אלכוהול.
750 מ"ל
דף מוצרSubscribe to our newsletter to get the latest news, tips, and advice.